suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Kokkolan kaupunki

Organisaatio

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan maakunnan keskuskaupunki. Kaksikielinen, runsaan 48 000 asukkaan Kokkola on tunnettu kulttuuristaan, liikunnasta, kattavasta koulutustarjonnasta ja monipuolisesta elinkeinorakenteesta. Kokkolassa on pohjoismaiden suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Kokkolan satama on liikenteeltään maan suurimpia yleissatamia. Kaupungista on hyvät liikenneyhteydet junalla, lentäen ja maanteitse. Kokkola kuuluu pyöräilykaupunkien verkostoon. Kaupungin väkiluku kasvaa vuosittain noin 250 uudella asukkaalla.

Kaupungin palveluksessa on runsaat 2 000 työntekijää. Kaupunkiorganisaatio koostuu sivistystoimen, teknisen toimen ja konsernihallinnon ja -palveluiden yksiköistä. Kaupunkikonserniin kuuluu myös yhtiöitä sekä yksi liikelaitos, Kokkolan Vesi.

Mitä palveluja voin saada?

Kaikista palveluista ei ole tietoa valitsemallasi kielellä. Vaihda sivun kieli, jos haluat tietoa palveluista muilla kielillä.

Tutustu organisaation asiointikanaviin

Kaikista asiointikanavista ei ole tietoa valitsemallasi kielellä. Vaihda sivun kieli, jos haluat tietoa asiointikanavista muilla kielillä.