suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Työllisyyspalvelut

  • Palvelu
  • Kokkola
  • Julkinen palvelu

Tuemme työttömien työnhakijoiden polkua avoimille työmarkkinoille. Tarjoamme työnhakijoille ohjausta ja neuvontaa sekä tuemme yhteisöjä ja yrityksiä työllistämisessä.

Keskeisiä asiakasryhmiämme ovat pitkäaikaistyöttömät, nuoret työnhakijat ja osatyökykyiset. Tavallisimpia työllistymistä edistäviä palveluja ovat työkokeilu, palkkatuettu työllistäminen, kuntouttava työtoiminta.

Toimimme kaupungin työllisyydenhoidon asiantuntijayksikkönä. Kehitämme ja koordinoimme kaupungin palkkatuettua työllistämistä ja vastaamme muun muassa kaupungin velvoitetyöllistämisestä.

Työttömien työnhakijoiden työllistämisen edistämiseksi teemme tiivistä yhteistyötä muun työllisyydenhoidon toimijaverkoston kanssa. Olemme mukana Keski-Pohjanmaan alueella toimivassa Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilussa. Maaliskuussa 2021 käynnistyneen Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilun muodostavat Kokkolan kaupungin lisäksi Kannuksen kaupunki ja Perhon kunta sekä Kaustisen seutukunta (eli Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli).

Toimi näin

Ota yhteyttä kaupungin työllisyyspalveluihin. Katso tarkemmat tiedot kaupungin verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKokkolan kaupunki
Palvelusta vastaaKokkolan kaupunki
Alue Kokkola
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 19.5.2022