suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Rekisterit

HenkilötiedotDigi- ja väestötietovirasto

Rekisteri

Voit tarkistaa tietosi, jotka on tallennettu väestötietojärjestelmään. Näet muun muassa henkilösuhde- ja osoitetietosi sekä aiemmat tietosi.

KiinteistötiedotMaanmittauslaitos

Rekisteri

Kiinteistötiedoissa näet koosteen kiinteistötietojärjestelmään tallennetuista keskeisistä tiedoistasi. Kiinteistötietojärjestelmä käsittää kiinteistörekisterin ja lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin tiedot koko maasta. Omissa tiedoissa näkyvillä kiinteistötiedoilla et voi osoittaa omistusoikeutta kiinteistöön, vaan siihen on käytettävä kiinteistötietojärjestelmän virallisia otteita ja todistuksia.

KaupparekisteritiedotPatentti- ja rekisterihallitus

Rekisteri

Kaupparekisteritiedot sisältää koosteen rekisteröidyistä rooleistasi yrityksissä ja yhteisöissä. Rekisteröitäviä rooleja ovat muun muassa yksityinen elinkeinonharjoittaja, hallituksen jäsenet, toimitusjohtaja, yhtiömiehet, tilintarkastajat, prokuristit.

AjoneuvotiedotTraficom

Rekisteri

Ajoneuvotiedot sisältää koosteen liikenneasioiden rekisteriin tallennetuista keskeisistä tiedoista

AjokorttitietoniTraficom

Rekisteri

Ajokorttitiedoissa näet ajokorttiluokkasi sekä ajo-oikeutesi tilan.

VesikulkuneuvotTraficom

Rekisteri

Vesikulkuneuvorekisteriin kuuluvat runkopituudeltaan vähintään 5,5 metriä pitkät purje- ja moottoriveneet tai veneet, joiden moottoriteho on vähintään 15 kilowattia eli yli 20 hevosvoimaa. Rekisteröintivelvollisuus koskee myös muita koneellisia vesikulkuneuvoja, kuten vesiskoottereita, sekä valtion ja kuntien omistamia vesikulkuneuvoja.

Oma TyöeläkelaitosEläketurvakeskus

Rekisteri

Oma työeläkelaitos -palvelusta näet, mikä on nykyisen tai viimeisimmän työsi vakuuttanut eläkelaitos. Voit siirtyä edelleen oman työeläkelaitoksesi sivuille katsomaan, mitä palveluita se tarjoaa.

OpiskeluoikeustietoniOpetushallitus

Rekisteri

Näet kaikki koulutustietosi Opintopolun Omat opintosuoritukseni -palvelusta

Keski-kirjastotKeski-kirjastot

Rekisteri

Keski-kirjastojen eli keskisuomalaisten kirjastojen yhteisjärjestelmän asiakasrekisteristä näet omat lainasi ja omat varauksesi

PIKI-kirjastotPIKI-kirjastot

Rekisteri

PIKI-kirjastojen eli Pirkanmaan kirjastojen asiakasrekisteristä näet omat lainasi ja omat varauksesi.