suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Ammattilukiokoulutus

  • Palvelu
  • Kokkola
  • Julkinen palvelu

Kokkolan ammattilukiossa voi opiskella sekä ammatillisen perustutkinnon, lukion oppimäärän että ylioppilastutkinnon neljän lukuvuoden aikana. Ammattilukiokoulutus järjestetään yhteistyössä Kokkolan kaupungin, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän ja Keski-Pohjanmaan konservatorion kanssa.

Opinnot toteutetaan siten, että ammatilliset opinnot ja lukio-opinnot vuorottelevat jaksoissa. Lukuvuosi on jaettu neljään jaksoon ja kolmena ensimmäisenä opiskeluvuotena opiskellaan eri jaksoissa joko ammatillisia opintoja tai lukio-opintoja. Opiskelijat saavat ammatillisen perustutkinnon valmiiksi yleensä kolmannen opiskeluvuotensa keväällä ja neljäntenä vuonna opiskellaan jäljellä olevat lukio-opinnot loppuun ja suoritetaan ylioppilastutkinto.

Ammattilukion lukio-opintojen järjestämisestä vastaa Kokkolan aikuislukio. Lukio-opinnot järjestetään päivisin Keski-Pohjanmaan ammattiopiston tiloissa Kokkolan ammattikampuksella Närvilänkadulla.

Toimi näin

Opiskelijat voivat tiedustella opinto-ohjaajiltaan mahdollisuutta suorittaa ammattilukio-opintoja.

Lisätietoja eri koulutusaloista löytyy myös Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän ja Keski-Pohjanmaan konservatorion verkkosivuilta.

Lisätietoja myös kaupungin verkkosivuilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKokkolan kaupunki
Palvelusta vastaaKokkolan kaupunki
Alue Kokkola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 9.9.2021