suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Erityisliikuntakortti

  • Palvelu
  • Kokkola
  • Julkinen palvelu

Erityisliikuntakortti on vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettu kortti, jonka avulla heitä pyritään aktivoimaan kuntouttavaan liikuntaan.

Korttia haetaan täyttämällä hakemuslomake. Täytäthän huolellisesti lomakkeen kaikki kohdat. Merkitse lomakkeeseen Kela-korttisi takapuolella oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus, tai liitä mukaan jäljennös lääkärintodistuksesta. Kun haet lääkärintodistusta, ota mukaan myöntämisperusteet ja näytä ne lääkärillesi.

Kortin myöntämisperusteina ovat Kela-kortissa oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus ja lääketieteelliset lausunnot. Kortin myöntämisen perusteet ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tarkistetaan vuosittain. Joidenkin asiakkaiden on mahdollista saada avustaja maksutta mukaan uimahalliin. Avustajan nimi merkitään erityisliikuntakorttiin.

Hakemuksen voit jättää Uintikeskus VesiVeijariin ja kaupungintalon infopisteeseen, joista saat myös hakulomakkeen. Jos haet korttia perusteena Kela-kortin tunnus, esitä Kela-kortti hakemusta jättäessäsi. Liitä hakemukseen korttia varten tarvittava passikuva tai muu vastaava valokuva. Henkilöillä, joilla on oikeus korttiin, toimitetaan kuvallinen erityisliikuntakortti postitse.

Toimi näin

Ohjeet kortin hakemiseen löydät kaupungin verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Ehdot ja kriteerit kortin myöntämiseen löydät kaupungin verkkosivuilta.

Palvelu on maksullinen.

Erityisliikuntakortti oikeuttaa alennettuihin pääsymaksuihin tietyissä kaupungin hallinnoimissa liikuntapaikoissa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKokkolan kaupunki
Palvelusta vastaaKokkolan kaupunki
Alue Kokkola
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 26.10.2020