suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Urheiluseurojen ja liikuntaa järjestävien yhdistysten avustukset

  • Palvelu
  • Kokkola
  • Julkinen palvelu

Liikuntatoiminnasta vastaava sivistyslautakunta esittää vuosittain kaupungin talousarvioon määrärahaa käytettäväksi urheiluseurojen ja liikuntaa järjestävien yhdistysten toiminnan tukemiseen. Avustusmäärärahan käytöstä eri tarkoituksiin lautakunta päättää käyttösuunnitelman yhteydessä. Avustuksia varataan nuorten, alle 18-vuotiaiden ohjaustoimintaan, kohdeavustuksiin, koulutukseen ja toimitiloihin. Lisäksi paikallisia suunnistusseuroja tuetaan karttamäärärahalla

Toimi näin

Eri avustuksia haetaan tiettyyn aikaan lukuun ottamatta kohde- ja koulutusavustusta, jota voi hakea koko vuoden ajan ilman määräpäivää.

Linkki sivulle, josta löytyvät paitsi ohjeet hakemiseen, myös sähköinen avustushakulomake:

http://www.kokkola.fi/palvelut/liikunta/avustukset/fi_FI/avustukset/

Kenelle ja millä ehdoin

Kaupungin avustustoimintaa sääntelee avustussääntö (Kh 24.10.2016 / § 459). Avustuksen myöntämiseen, maksamiseen ja käytön valvontaan liittyvät säännökset löytyvät avustussäännöstä.

Liikuntatoiminnan avustuksiin liittyvistä tarkemmista kriteereistä ja jakoperusteista päättää liikuntatoiminnasta vastaava sivistyslautakunta. Nämä kriteerit ja jakoperusteet ovat lautakunnan päätöksen mukaisesti kuvattuna avustusohjeessa. Hakijan on syytä tutustua sekä tähän avustusohjeeseen että kaupungin avustussääntöön ennen avustuksen hakemista.

http://www.kokkola.fi/palvelut/liikunta/avustukset/fi_FI/avustukset/

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKokkolan kaupunki
Palvelusta vastaaKokkolan kaupunki
Alue Kokkola
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 8.5.2020