suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Kunnan viralliset ilmoitukset

  • Palvelu
  • Kokkola
  • Julkinen palvelu

Kaupungin kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan kaupungin ilmoitustaululla, joka sijaitsee kaupungintalon ensimmäisessä kerroksessa. Ilmoitustaulu on katsottavissa kaupungintalon aukioloaikoina. Ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin verkkosivulla. Maankäyttöä ja kaavoitusta koskevia ilmoituksia voidaan julkaista myös sanomalehdissä, kuten Kokkola-lehdessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan on käytettävä viestinnässään ensisijaisesti sähköisiä kanavia, mutta toistaiseksi sen on edelleen myös ylläpidettävä ilmoitustaulua virastotalossa tai muussa kunnanhallituksen määräämässä sopivassa paikassa, johon on virka-aikana vapaa pääsy. Kunnanhallitus vastaa siitä, että nähtävillä ovat kaikki ne asiakirjat, jotka laki määrää kiinnitettäviksi ilmoitustauluun. 

Kunnat julkaisevat esityslistat, pöytäkirjat ja monet ilmoitukset sähköisesti omilla verkkosivuillaan sikäli kuin asiakirjoissa ei ole salassa pidettävää tietoa. Ilmoitusten on oltava verkossa 14 vuorokautta. Tämän jälkeen vähintään ilmoituksen sisältämät henkilötiedot on poistettava verkosta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaKokkolan kaupunki
Palvelun toteuttaaKokkolan kaupunki
Alue Kokkola
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 2.10.2019