suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Tiedotus liikkuvasta elintarvikehuoneistosta

  • Lupa tai muu velvoite
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Liikkuvalla elintarvikehuoneistolla tarkoitetaan siirrettävää tai väliaikaista tilaa, esimerkiksi liikkuvaa kioskia, myyntiautoa, telttakatosta, kojua tai muuta liikkuvaa laitetta. Elintarvikealan toimijan on tiedotettava elintarvikkeen myynnistä ja muusta käsittelystä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa niiden kuntien valvontaviranomaisille, joiden alueella toimintaa harjoitetaan. Liikkuvasta elintarvikehuoneistosta tulee olla tehtynä ilmoitus toimijan kotikunnan valvontaviranomaisille.

Toimi näin

Kokkolan, Kruunupyyn, Kannuksen, Toholammin, Kaustisen, Vetelin, Perhon, Halsuan ja Lestijärven alueella tapahtuvasta toiminnasta tiedotetaan Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuoltoon. Tiedotus tulee tehdä viimeistään 4 arkipäivää ennen toiminnan aloittamista. Liikkuvasta elintarvikehuoneistosta voit täyttää ja lähettää tulostettavan lomakkeen. Täytetyn lomakkeen voi lähettää skannattuna myös sähköpostitse.  Kaikki palautusosoitteet löytyvät lomakkeesta.

Kenelle ja millä ehdoin

Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon valvonta-alueen (Kokkola, Kruunupyy, Kannus, Toholampi, Kaustinen, Veteli, Perho, Halsua ja Lestijärvi) omien toimijoiden ei tarvitse tiedottaa em. kuntien alueella tapahtuvasta toiminnasta. Tee tiedotus vain, jos olet tulossa harjoittamaan toimintaa alueen ulkopuolelta.

Palvelu on maksuton.


Määräaika

Tiedotus tulee tehdä viimeistään 4 arkipäivää ennen toiminnan aloittamista.

Voimassaoloaika

Tapahtuman ajan.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKokkolan kaupunki
Palvelusta vastaaKokkolan kaupunki
Alue Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 28.8.2020