suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Raision kaupunki

Raisio tunnetaan erityisesti kaupan alan keskittymänä, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi kaupungissa yhdistyvät vehreät puistot ja luonto, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja kattavat palvelut.

Raision kaupunkiorganisaatio on jaettu neljään sektoriin.

Konsernihallinto

Konsernihallinnon tehtävänä on avustaa kaupunginvaltuustoa, kaupunginhallitusta ja kaupunginjohtajaa kuntakonsernin strategisessa johtamisessa sekä kaupungin talouden ja toiminnan ohjaamisessa.

Sivistyskeskus

Sivistyskeskus vastaa varhaiskasvatus-, opetus-, kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden järjestämisestä. Sivistyskeskuksen sekä koulujen, oppilaitosten, päiväkotien ja muiden toimipaikkojen tavoitteena on tuottaa kaupunkilaisten henkistä ja fyysistä sekä sosiaalista hyvinvointia parantavia palveluja ja edistää harrastustoimintaa.

Tekninen keskus

Tekninen keskuksen toimialaan kuuluvat ympäristöpalvelut ja rakennusvalvonta sekä kunnallistekniikka ja maankäyttöpalvelut. Lisäksi tehtäviin kuuluvat koko kaupungin sisäiset tila-, tietohallinto- ja palkanlaskentapalvelu.

Sosiaali- ja terveyskeskus

Keskuksen toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asukkaiden ja yhteisöjen hyvinvointia ja terveyttä sekä sosiaalista turvallisuutta ja toimintakykyä.

Yhteystiedot

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 0204428-5

Puhelin
Vaihde
+358 24343111 
(pvm/mpm)

Verkkosivu
Raision kaupungin verkkosivut
www.raisio.fiAvautuu uuteen ikkunaan.