suomi.fi
Gå direkt till innehållet.

Vad är Suomi.fi-meddelanden?

Suomi.fi-meddelanden är ett pålitligt och säkert sätt att kommunicera med den offentliga förvaltningen och andra organisationer som använder tjänsten. Du kan använda Suomi.fi-meddelanden med en mobilapplikation samt med datorns eller den mobila enhetens webbläsare.

När du tar i bruk Suomi.fi-meddelanden får du e-postmeddelanden från alla organisationer som använder Suomi.fi-meddelanden. Du kan också få beslut, räkningar, tidsbokningsuppgifter och andra dokument till Suomi.fi-meddelanden.

Information om att ett nytt meddelande har anlänt skickas till den e-postadress du uppgett. Om du har installerat Suomi.fi-mobilappen på din enhet får du en notifikation om meddelandet som anlänt också som en push-anmälan. Suomi.fi-meddelanden kan dock inte garantera att notifikationen kommer fram i alla fall, så kom ihåg att regelbundet kontrollera meddelanden du tagit emot i Suomi.fi-meddelanden.

Du kan också själv skicka meddelanden och bilagor till de organisationer som tillåter att meddelanden skickas via Suomi.fi-meddelanden. Bilagorna får utgöra högst 10 Mb sammanlagt.

De organisationer som inte har tagit i bruk Suomi.fi-meddelanden använder fortfarande sitt eget elektroniska meddelandesystem eller skickar uppgifter per e-post eller papperspost.

Se de organisationer som har tagit i bruk Suomi.fi-meddelanden.

Aktivera Suomi.fi-meddelanden.


Uppdaterad: 1.2.2024