suomi.fi
Gå direkt till innehållet.

Vad är Suomi.fi-meddelanden?

Suomi.fi-meddelanden är ett tillförlitligt och datasäkert sätt att kommunicera med organisationer som använder Suomi.fi-meddelanden. Du kan använda Suomi.fi-meddelanden med en mobilapplikation samt med datorns eller den mobila enhetens webbläsare. 

När du tar i bruk Suomi.fi-meddelanden får du e-postmeddelanden från organisationer. Du kan också få beslut, räkningar, tidsbokningsuppgifter och andra dokument till Suomi.fi-meddelanden. 

Du får alltid information om att ett nytt meddelande har anlänt till din e-post. Kom ihåg att ange en e-postadress som du läser regelbundet som kontaktinformation så märker du att viktiga meddelanden har anlänt. Du kan senare byta e-postadress i meddelandenas inställningar.

Du kan också själv skicka meddelanden och bilagor till de organisationer som tillåter att meddelanden skickas via Suomi.fi-meddelanden. Bilagorna får utgöra högst 10 Mb sammanlagt.

De organisationer som inte har tagit i bruk Suomi.fi-meddelanden använder fortfarande sitt eget elektroniska meddelandesystem eller skickar uppgifter per e-post eller papperspost.

Se de organisationer som har tagit i bruk Suomi.fi-meddelanden.

Aktivera Suomi.fi-meddelanden.


Uppdaterad: 29.11.2022