suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Pyhäjoen kunta

Kun kaipaat merta, jokea ja kylämaisemaa, ne kaikki löytyvät Pyhäjoelta. Pyhäjoki on rannikkokunta, jonka maisemakuvaan kuuluu erottamattomasti kylänraittia halkova kunnan nimeä kantava joki.

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat päivähoito-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Kunnassa asuu noin 3 200 asukasta. Kesäisin kuntaan on vakiintunut noin 600 vapaa-ajanasukasta. Pyhäjoki välittää asukkaistaan ja toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi. Vapaita tontteja on tarjolla kuntakeskuksessa, sekä Pyhäjoen vireissä kylissä Parhalahdella, Pirttikoskella, Liminkakylällä, Etelänkylässä ja Yppärissä. Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.

Hanhikivi 1 -hanke on nostanut Pyhäjoen kunnan ja lähiseudun houkuttelevaksi alueeksi uusille investoinneille. Pyhäjoen kunta kehittää omalta osaltaan toimintaympäristöään yritysten liiketoimintamahdollisuuksien lisäämiseksi sekä alueen yritysten ja muualta tulevien yhteistyön edistämiseksi. Pyhäjoki tekee tiivistä yhteistyötä lähialueen kuntien ja kehittämisorganisaatioiden kanssa.

Yhteystiedot

Sähköposti
kunta@pyhajoki.fi

Käyntiosoite

Kuntatie 1

86100 Pyhäjoki

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 0189127-1

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus):
003701891271
Välittäjätunnus:
003703575029
Puhelin
Vaihde
+358 403596000 
(pvm/mpm)