suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Pyhäjoen kunta

Organisaatio

Kun kaipaat merta, jokea ja kylämaisemaa, ne kaikki löytyvät Pyhäjoelta. Pyhäjoki on rannikkokunta, jonka maisemakuvaan kuuluu erottamattomasti kylänraittia halkova kunnan nimeä kantava joki.

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat päivähoito-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Kunnassa asuu noin 3 200 asukasta. Kesäisin kuntaan on vakiintunut noin 600 vapaa-ajanasukasta. Pyhäjoki välittää asukkaistaan ja toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi. Vapaita tontteja on tarjolla kuntakeskuksessa, sekä Pyhäjoen vireissä kylissä Parhalahdella, Pirttikoskella, Liminkakylällä, Etelänkylässä ja Yppärissä. Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.

Hanhikivi 1 -hanke on nostanut Pyhäjoen kunnan ja lähiseudun houkuttelevaksi alueeksi uusille investoinneille. Pyhäjoen kunta kehittää omalta osaltaan toimintaympäristöään yritysten liiketoimintamahdollisuuksien lisäämiseksi sekä alueen yritysten ja muualta tulevien yhteistyön edistämiseksi. Pyhäjoki tekee tiivistä yhteistyötä lähialueen kuntien ja kehittämisorganisaatioiden kanssa.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin