suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation NTM-centralen

Anmälan om fullmakt för fiskeövervakare

  • Tillstånd eller annan skyldighet
  • Hela landet utom Åland
  • Offentlig tjänst

Fiskeövervakaren har endast rätt att övervaka att föreskrifterna och förordningarna angående fiske följs i det område som föreskrivs i fullmakten.

Aktören som gett fullmakt åt fiskeövervakaren är skyldig att anmäla om fullmaktens innehåll och giltighetstid inom två månader från att fullmakten träder i kraft till den närings-, trafik- och miljöcentral vars verksamhetsområde huvudsakligen omfattar det område som fullmakten gäller.

Gör så här

Fyll i den utskrivbara blanketten (Anmälan om fullmakt för fiskeövervakare) och skicka in den som bilaga till NTM-centralens allmänna ärendeblankett till registratorskontoret vid NTM-centralen. Du kan sända blanketten per post. Adressen finns i blanketten.

För vem och på vilka villkor

Tjänsten är avgiftsfri.


Tidsfrist

Fullmakten ska anmälas till NTM-centralen inom två månader från att fullmakten träder i kraft.

Giltighetstid

Fullmakten gäller enligt anmälan.

Basuppgifter

Servicen tillhandahålls avNTM-centralen i Norra Karelen, NTM-centralen i Sydöstra Finland, NTM-centralen i Norra Österbotten, NTM-centralen i Birkaland, NTM-centralen i Södra Österbotten, NTM-centralen i Kajanaland, NTM-centralen i Lappland, NTM-centralen i Egentliga Finland, NTM-centralen i Österbotten, NTM-centralen i Norra Savolax, NTM-centralen i Mellersta Finland, NTM-centralen i Nyland, NTM-centralen i Satakunta, NTM-centralen i Södra Savolax, NTM-centralen i Tavastland
Andra ansvariga organisationerNTM-centralen i Södra Österbotten, NTM-centralen i Sydöstra Finland, NTM-centralen i Norra Österbotten, NTM-centralen i Österbotten, NTM-centralen i Norra Savolax, NTM-centralen i Nyland, NTM-centralen i Mellersta Finland, NTM-centralen i Norra Karelen, NTM-centralen i Egentliga Finland, NTM-centralen i Kajanaland, NTM-centralen i Södra Savolax, NTM-centralen i Tavastland, NTM-centralen i Lappland, NTM-centralen i Birkaland, NTM-centralen i Satakunta
Ansvarig för tjänstenNärings-, trafik- och miljöcentralen
Område Hela Finland (utom Åland)
Tillgängliga språkfinska, svenska
Ansvarig för texten: NTM-centralen
Uppdaterad: 4.3.2021