suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Suomi.fi på teckenspråk

Ta i bruk meddelanden: Användning med webbläsare, teckenspråk video med ljud

Video på teckenspråk

När du tar i bruk Suomi.fi-meddelanden för första gången på datorn eller i webbläsaren på en mobil enhet i Suomi.fi-webbtjänsten ska du följa stegen nedan:

Steg 1: Identifiering

Börja ibruktagandet av Suomi.fi-meddelanden genom att identifiera dig. Knappen Identifiera dig hittar du

Steg 2: Samtycke till användning av Suomi.fi-meddelanden

Efter identifieringen flyttas du till en sida där det står "Du har inte tagit i bruk Suomi.fi-meddelanden” om du inte identifierade dig direkt på den sidan.

  • klicka på "Ta i bruk Suomi.fi-meddelanden" 

Du kommer till en sida där det frågas efter

  • ditt samtycke till användning av Suomi.fi-meddelanden
  • din e-postadress som inte innehåller åäö
  • språket, på vilket du vill få meddelanden till din e-post om ett nytt meddelande som inkommit till Suomi.fi-meddelanden.

Du får ett bekräftelsemeddelande till den e-postadress du angett under ibruktagandet. Till samma e-postadress skickas i fortsättningen notifikationer om inkommande meddelanden till Suomi.fi-meddelanden.

Steg 3: Godkännande av bekräftelsemeddelande

Till din e-postadress får du ett bekräftelsemeddelande, vars avsändare är noreply@suomi.fi 

  • Klicka på länken i meddelandet 

 Observera att bekräftelsemeddelandet är i kraft ett dygn. Om du inte bekräftar inom denna tid, börja ibruktagandet av Meddelanden på nytt från identifieringen.

Steg 4: Ibruktagandet klart

Till din e-postadress får du meddelandet "Välkommen som användare av Suomi.fi-meddelanden". Meddelandet kommer från adressen noreply@suomi.fi. 

Nu kan du börja använda Suomi.fi-meddelanden och i fortsättningen får du meddelanden i elektroniskt format från de organisationer som använder tjänsten. 

Anvisningsvideo

Under rubriken ”Teckenspråkiga videor” hittar du en video som visar hur man tar i bruk Suomi.fi-meddelanden med webbläsare. Videon har teckenspråkig översättning och ljud.