suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Polisen

Tidsbokning

  • Tjänst
  • Hela Finland
  • Offentlig tjänst

Polisen rekommenderar tidsbokning till tillståndstjänster. Boka enkelt och snabbt en tid till tillståndstjänsterna via polisens elektroniska ärendetjänst. Utan tidsbokning kan kötiden uppgå till flera timmar.

Observera att tidsbokning inte används vid alla verksamhetsställen och att alla tjänster vid alla verksamhetsställen inte omfattas av tidsbokningen. Se ytterligare information på webbsidan f ...

Gör så här

Boka tid till det serviceställe du önskar i tidsbokningstjänsten. Du kan boka en tid antingen genom att logga in eller låta bli att logga in i tjänsten. Länkar till båda alternativen finns på sidan för tidsbokning för elektronisk ärendehantering. Välj först vilken typ av ärende du har och ett verksamhetsställe. Om och inte genast hittar en lämplig tid, kan du senare gå tillbaka för att se om det finns nya lediga tider i kalendern.

Du får per textmeddelande eller e-post en bekräftelse på den tidsbokning du har gjort. I meddelandet finns ett bokningsnummer som du ska spara. Du får även senare en påminnelse om tidsbokningen som närmar sig.

Det finns inte information om alla servicekanaler på det språk du valt. Byt språk på sidan om du vill ha information om servicekanalerna på andra språk.

Servicen tillhandahålls av

Polisen

Ansvarig för tjänsten

Polisen
Ansvarig för texten: Polisen
Uppdaterad: 6.2.2024