suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Finlands skogscentral

Skogscentralens utbildningar

  • Tjänst
  • Hela landet utom Åland
  • Offentlig tjänst

Skogscentralen ordnar mångsidiga utbildningar åt skogsägare, aktörer,

skogsproffs, företagare och andra som är intresserade av skogen.

Skogscentralen ordnar utbildningar i hela Finland. Vi samarbetar med andra expertorganisationer och läroanstalter. Vi ordnar kurser och evenemang inomhus, i fält och på webben. Vi ordnar till exempel föreläsningar, seminarier och mässevenemang. I fältkurser får d ...

Gör så här

Information om utbildningarna finns i Skogscentralens evenemangskalender. Anmäl dig till utbildningarna inom den utsatta tiden.

I utbildningskalendern ser du också uppgifterna om webbkurserna. För att kunna delta i webbkurserna behöver du registrera dig. Det gör du genom att klicka på länken på kursens anmälningssida i utbildningskalendern. Fyll i registreringsblanketten och skicka den. Du får användningskoderna till din e-postadress. Logga in med koderna. Välj på webbkurssidan den kurs som du vill avlägga, öppna kursen och börja studera.

För vem och på vilka villkor

Skogscentralens utbildningar är avsedda för alla skogsägare, skogsproffs och andra som är intresserade av skogsbranschen. Kurserna ger också nyttig information för företag som är verksamma inom skogssektorn i Finland och i branscher som har en nära anknytning till skogssektorn, såsom naturprodukter, trävaror, bioenergi och så vidare.

Bakgrundsinformation och lagstiftning

Jord- och skogsbruksministeriets förordning om avgiftsbelagda prestationer vid Finlands skogscentral åren 2021 och 2022

Servicen tillhandahålls av

Finlands skogscentral

Ansvarig för tjänsten

Finlands skogscentral
Ansvarig för texten: Finlands skogscentral
Uppdaterad: 1.4.2021