suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Ota Viestit käyttöön yritykselle

Ennen kuin voit ottaa yrityksellesi käyttöön Suomi.fi-viestit, sinun pitää tunnistautua palveluun omana itsenäsi. Sen jälkeen pääset asioimaan yrityksesi puolesta ja voit ottaa Suomi.fi-viestit käyttöön.

Toimi näin:

  1. Tunnistaudu Suomi.fihin omilla henkilökohtaisilla tunnistusvälineilläsi. Tunnistaudu-painike löytyy Viestit-sivulta sekä jokaisen Suomi.fi-sivun oikeasta yläkulmasta. Voit ladata myös Suomi.fi-mobiilisovelluksen. Lisätietoa tunnistuksesta löydät Näin tunnistaudut asiointipalveluunAvautuu uuteen ikkunaan. -sivulta.
  2. Siirry Viestit-sivulle, ellet kirjautunut sille suoraan.
  3. Siirry asioimaan yrityksen puolesta painamalla Asioi toisen puolesta -painiketta ja valitsemalla aukeavista vaihtoehdoista "Asioin yhteisön puolesta".
  4. Valitse listalta yritys, jonka puolesta haluat asioida. Näet listalla ainoastaan ne yritykset, joiden puolesta sinulla on oikeus asioida. Valinnan jälkeen palaat Viestien näkymään ja näet, että asioit nyt yrityksen puolesta.
  5. Aloita Suomi.fi-viestien käyttöönotto klikkaamalla painiketta ”Ota Suomi.fi-viestit käyttöön” ja täyttämällä aukeavan sivun pyytämät tiedot.
  6. Saat vahvistusviestin edellisessä kohdassa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mene sähköpostiin ja klikkaa viestissä olevaa linkkiä, jonka jälkeen Suomi.fi-viestit ovat yrityksellä käytössä.

Huomioi, että sinun pitää käydä hyväksymässä asettamaasi sähköpostiin tullut vahvistusviesti, jotta Suomi.fi-viestien käyttöönotto tapahtuu. Vahvistusviesti on voimassa yhden vuorokauden. Jos et tee vahvistusta tässä ajassa, aloita käyttöönotto uudestaan tunnistautumisesta.

Ohjevideo

Viittomakieliset videot -otsikon alta löydät yrityksen viestien käyttöönottoon opastavan videon, jossa on mukana viittomakielinen tulkkaus sekä ääni.

Viittomakieliset videot


Päivitetty: 2.2.2024