suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Mikä on Suomi.fi-viestit?

Suomi.fi-viestit on luotettava ja tietoturvallinen tapa viestiä Suomi.fi-viestejä käyttävien organisaatioiden kanssa. Voit käyttää Suomi.fi-viestejä mobiilisovelluksella sekä tietokoneen tai mobiililaitteen verkkoselaimella. 

Kun otat Suomi.fi-viestit käyttöön, organisaatioiden lähettämät postit tulevat sinulle sähköisenä. Voit saada Suomi.fi-viesteihin myös päätöksiä, laskuja, ajanvaraustietoja sekä muita dokumentteja. 

Saat aina tiedon uuden viestin saapumisesta sähköpostiisi. Muista ilmoittaa yhteystiedoksi sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti, niin huomaat tärkeiden viestien saapumisen. Voit myöhemmin vaihtaa sähköpostiosoitetta viestien asetuksissa.

Voit myös itse lähettää viestejä ja liitetiedostoja niille organisaatioille, jotka sallivat viestien lähettämisen Suomi.fi-viestien kautta. Liitteiden yhteenlaskettu enimmäiskoko yhdessä viestissä on 10 Mt.

Ne organisaatiot, jotka eivät ole ottaneet Suomi.fi-viestejä käyttöön, käyttävät edelleen omaa sähköistä viestijärjestelmäänsä tai lähettävät tietoja sähköpostilla tai paperipostitse.

Katso organisaatiot, jotka ovat ottaneet Suomi.fi-viestit käyttöön.

Ota Suomi.fi-viestit käyttöön.


Päivitetty: 30.6.2022