suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Mikä on Suomi.fi-viestit?

Suomi.fi-viestit on luotettava ja tietoturvallinen tapa viestiä julkisen hallinnon ja muiden palvelua käyttävien organisaatioiden kanssa. Voit käyttää Suomi.fi-viestejä mobiilisovelluksella sekä tietokoneen tai mobiililaitteen verkkoselaimella.

Kun otat Suomi.fi-viestit käyttöön, kaikkien Suomi.fi-viestejä käyttävien organisaatioiden lähettämät postit tulevat sinulle sähköisenä. Voit saada Suomi.fi-viesteihin myös päätöksiä, laskuja, ajanvaraustietoja sekä muita dokumentteja.

Tieto uuden viestin saapumisesta lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli olet asentanut Suomi.fi-mobiilisovelluksen laitteellesi, saat ilmoituksen saapuneesta viestistä myös push-ilmoituksena. Suomi.fi-viestit ei voi kuitenkaan aukottomasti varmistaa ilmoituksen perille saattamista kaikissa tapauksissa, joten muistathan tarkistaa vastaanottamasi viestit Suomi.fi-viesteistä säännöllisesti.

Voit myös itse lähettää viestejä ja liitetiedostoja niille organisaatioille, jotka sallivat viestien lähettämisen Suomi.fi-viestien kautta. Liitteiden yhteenlaskettu enimmäiskoko yhdessä viestissä on 10 Mt.

Ne organisaatiot, jotka eivät ole ottaneet Suomi.fi-viestejä käyttöön, käyttävät edelleen omaa sähköistä viestijärjestelmäänsä tai lähettävät tietoja sähköpostilla tai paperipostitse.

Katso organisaatiot, jotka ovat ottaneet Suomi.fi-viestit käyttöön.

Ota Suomi.fi-viestit käyttöön.


Päivitetty: 15.5.2024

Oletko tyytyväinen tämän sivun sisältöön?