suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Sibbo kommun

Lediga arbetsplatser och rekrytering

  • Tjänst
  • Sibbo
  • Offentlig tjänst

Område

Sibbo
Tjänsten erbjuds på finska, svenska

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö.

I det starkt växande Sibbo kan hela personalen vara med och utveckla och förnya kommunens verksamhet och verksamhetsformer. Högklassiga, kundinriktad service och föregångarattittyd i kommunen utgör grunden för utvecklingen. Arbetet i Sibbo kommun erbjuder en möjlighet att anta nya och intressanta utmaningar, vara med och utveckla den växande kommunen, lära sig nya saker och få ännu mera omväxlande arbetsuppgifter.

En så omfattande utveckling och förnyelse kan vi inte genomföra utan en sakkunnig personal och därför satsar vi på arbetsgemenskapens trivsel och välbefinnanden.

Genom att söka en ledig arbetsplats hos oss, vilken också intresserad dig, kan också du få en chans att komma med och utveckla Sibbo.


Gör så här

Om du är intresserad av att jobba inom Sibbo kommun, kan du lämna in en arbetsplatsansökan via Kommunrekry.

Om det för närvarande inte finns någon lämplig plats bland de lediga arbetsplatserna, kan du lämna in en öppen arbetsplatsansökan till kommunerna genom att registrera dig på webbplatsen www.kuntarekry.fi/sv under punkten "Registrera här" och sen "Öppen ansökan". En öppen ansökan är i kraft sex månader.

Om du under denna tid dock hittar en plats hos oss som intresserar dig, ska du inom utsatt tid skicka in en ansökan för just den platsen. Denna ansökan eller andra tidigare ansökningar beaktas inte i fråga om en specifik arbetsplatsannons som du hittar i punkten "Lediga arbetsplatser" på Sibbos webbsidor.

Om du är intresserad av kortjobb inom kommunens småbarnstjänster eller utbildningstjänster, dvs. av korta arbetsförhållanden som överenskoms via vikariekalendern och sms, vänligen fyll i arbetsansökan via sidan Kommunrekry och punkten "Sökanden - Söker du vikariat - Sök vikariat i kommunerna", där du väljer "Sipoo" under punkten Intresse: Område/kommun och Arbetsgivarorganisationer, där du vill arbetea och kontakta en rekryteringssekreterare för att komma överens om en intervjutid.


För vem och på vilka villkor

Tjänsten är avgiftsfri.


Servicen tillhandahålls av: 
Sibbo kommun