suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Vanda stad

Invånarrummet

  • Tjänst
  • Vanda
  • Offentlig tjänst

Invånarrummet delas med alla Vandabor. De ger en möjlighet att träffas, göra tillsammans och delta.

Under öppettiderna kan man besöka invånarrummen när som helst, t.ex. på kaffe, prata med andra, eller be om råd. Invånarrummen anordnar ett brett utbud av fritids-, klubb- och fritidsaktiviteter. Invånarrummen har klientdatorer och möjlighet att få digitalt stöd för datorrelaterade frågor. Invånarrummen ordnar gemenskapsluncher under öppettiderna på de dagar som överenskommits, dit alla invånare är välkomna. Gemenskapslunchen nyttjar matsvinn som levereras.

Invånarrummets verksamhet är alltid gratis. Invånarrummen är fria från alla former av diskriminering. Stadens gemenskapsarbetare är huvudsakligen ansvariga för stadens invånarrum och samarbetar dagligen med frivilliga i invånarrummet och aktörer och organisationer i området. Till invånarrummens gemenskapskaffe är alla välkomna. Vid invånarkaffet kan man lära känna varandra och utveckla invånarrummets gemenskapsverkstäder och evenemang.

Användningstider för invånarrummet bokas via Timmi- lokalbokningssystemet. För de som har en regelbunden användningstid finns förvaringsskåp.

Basuppgifter

Servicen tillhandahålls avVanda stad
Ansvarig för tjänstenVanda stad
Område Vanda
Tillgängliga språkfinska, svenska, engelska
Ansvarig för texten: Vanda stad
Uppdaterad: 29.6.2022