suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Sibbo kommun

Dansundervisning

  • Tjänst
  • Sibbo
  • Privat tjänst

Keravan tanssiopisto erbjuder barn och unga i Sibbo grundläggande konstutbildning i dans. Lektioner ges i danslek, barndans, barnbalett, modern dans och showjazz. Redan barn som fyllt tre år kan delta. Den grundläggande utbildningen framskrider stegvis under ledning av en professionell lärare.

Gör så här

För ytterligare information om konstutbildning i dans och om grundläggande konstutbildning i dans, vänligen kontakta Keravan tanssiopisto.

För vem och på vilka villkor

Tjänsten är avgiftsbelagd.

Skäliga avgifter får tas ut av eleverna för undervisningen.

Bakgrundsinformation och lagstiftning

Den grundläggande konstundervisningen är huvudsakligen avsedd för barn och ungdomar. Undervisningen är målinriktad och går från en nivå till en annan och anordnas vid konstskolor och medborgarinstitut.

I den grundläggande konstundervisningen lär sig studeranden färdigheter att uttrycka sig själv med hjälp av konst och kan söka sig till yrkesutbildning eller utbildning på högre stadiet inom konst.

Undervisningen kan anordnas av kommuner, samkommuner, föreningar, stiftelser och statens läroanstalter. Undervisningen grundar sig på nio grunder för läroplanen för den nationella fördjupade och allmänna lärokursen i konstundervisning.

Basuppgifter

Ansvarig för tjänstenSibbo kommun
Område Sibbo
Tillgängliga språkfinska, svenska, engelska
Ansvarig för texten: Sibbo kommun
Uppdaterad: 14.2.2022