suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Pieksämäen kaupunki

Organisaatio

Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva Pieksämäki on aktiivinen ja viihtyisä noin 18 000 asukkaan puistokaupunki, joka on useimmille tuttu rautateiden risteysasemana. Junan ikkunasta avautuu kuitenkin vain pieni osa yli 440 -vuotiaasta kaupungista.

Pieksämäki on kaupunki, jossa yrityselämä katsoo tulevaisuuteen. Yritykset toimivat kaupungin kehityksen moottoreina. Useat yritykset ovat investoineet uusiin koneisiin ja laitteisiin uskoen vahvasti tulevaisuuteen. Kasvavat ja kasvua haluavat yritykset ovat tärkeitä, sillä ne työllistävät ja lisäävät alueen elinvoimaa. Teknologia- ja elintarviketeollisuus, kauppa ja rakentaminen työllistävät Pieksämäellä, mutta eniten työpaikkoja on hyvinvointi- ja hoiva-alalla. Myös alueen koulutusorganisaatiot työllistävät runsaasti alan ammattilaisia.

Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Kaupungin pinta-ala on 1 836,4 km², josta vesialuetta 266,0 km². Pieksämäen alueella onkin yli 400 järveä. Puhtaan luonnon lisäksi monipuoliset palvelut, yritystoiminta, vireät kylät ja lukuisat harrastusmahdollisuudet, tarjoavat kaupungin asukkaille oivallisen elinympäristön. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Myös kulttuurielämä Pieksämäellä on monipuolista ja tarjontaa runsaasti, erityisesti Kulttuurikeskus Poleenissa Pieksäjärven kauniissa rantamaisemassa kaupungin keskustassa.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin