suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pieksämäen kaupunki

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Pieksämäki
  • Julkinen palvelu

Etsivinä nuorisotyöntekijöinä autamme sinua juuri niissä asioissa, mihin apua kaipaat! Ennen kaikkea, autamme sinua löytämään oman juttusi. Saat apua opiskelu-, työpaikan tai mieluisan harrastuksen etsinnässä. Lähdemme mukaasi hoitamaan mitä tahansa asiaa, jossa koet tarvitsevasi apua.

Palvelumme on aina sinulle vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta.

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Ota yhteyttä puhelimitse, WhatsAppin, FB messengerin, sähköpostin tai Po1ntin sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla.

Sovitaan tapaaminen toivomaasi paikkaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPieksämäen kaupunki
Palvelusta vastaaPieksämäen kaupunki
Alue Pieksämäki
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Pieksämäen kaupunki
Päivitetty: 4.2.2022