suomi.fi
Gå direkt till innehållet.

Fler än 100 000 använder Suomi.fi-mobil

Publicerad 20.6.2019

I maj uppnådde antalet användare som laddat ner Suomi.fi-appen 110 000, medan tjänsten Meddelanden har sammanlagt 215 000 användare. Mobilappen är alltså redan lite populärare än nättjänsten.

Mobilappen är snabb och lätt att använda. Det är enkelt att ta med meddelanden och bilagor i mobilen eller surfplattan till stugan, valbåset eller besök hos en myndighet till exempel.

Från och med juni får man aviseringar om nya meddelanden i form av en behändig push-notifikation. Dessutom får användaren ett meddelande om det i sin e-post.

Mobilanvändningen blir vanligare – utvecklingen av Suomi.fi-appen fortsätter

Suomi.fi-appen går att använda både i mobiler och på surfplattor. När appen utvecklas ser man till att den även stöder nya telefonmodeller såsom vikbara mobiler.

Nu går det att identifiera sig i appen med PIN-kod samt fingeravtryck och irisidentifiering beroende på vilka biometriska identifieringsmetoder apparaten stöder.  Teamet som utvecklar appen följer aktivt med nya alternativ för biometrisk identifiering och de nya möjligheterna beaktas när applikation utvecklas.

Dessutom satsar man på att Suomi.fi-appen ska vara lätt att använda och åtkomlig.

Det går att ladda ner Suomi.fi-appen för Android och iOS. 

Mer information om mobilappen