suomi.fi
Gå direkt till innehållet.

Företagssidorna på Suomi.fi ersätter webbplatsen Yrityssuomi.fi

Publicerad 22.12.2017

Den 9 januari 2018 ersätter företagssidorna på Suomi.fi webbplatsen Yrityssuomi.fi. Från den 9 januari får man information om företagande och att starta ett företag på adressen https://www.suomi.fi/foretagÖppnas i ett nytt fönster..

Företagssidorna på Suomi.fi kommer precis som den tidigare webbplatsen att innehålla information om olika skeden i företagsverksamheten. De hjälper användarna med olika företagsfrågor från etablering till tillväxt och utveckling. I anslutning till informationsinnehållet lyfts olika tjänster som erbjuds fram så att de bildar en tydlig helhet. 

Suomi.fi erbjuder också inloggade användare tillgång till registeruppgifter och andra uppgifter om personen i fråga samt ger möjlighet till elektronisk meddelandeförmedling med myndigheterna.

Den webbarbetsplats och de elektroniska verktyg som finns i Mitt FöretagsFinland kommer att kunna användas även i den nya webbtjänsten. Planeringen och genomförandet av dessa pågår ännu.

FöretagsFinlands Twitter- och Facebook-kanaler får i samband med reformen namnet ”Suomi.fi för företag” och deras visuella utseende förnyas så att det passar ihop med Suomi.fi-varumärket. FöretagsFinlands egen YouTube-kanal stängs och företagsärenden blir en del av YouTube-kanalen för Suomi.fi. I samband med detta stängs FöretagsFinlands Instragram-konto.