suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Kansainvälinen kauppa

Tutki, millainen vienti- tai tuontitapa yrityksellesi sopisi. Valitsemasi tapa määrittää sen, miten viestintä, markkinointi, myynti, verotus ja tavaroiden jakelu kansainvälisillä markkinoilla toteutetaan. Tee Tullille tarvittavat ilmoitukset, kuten vienti-ilmoitus.

Voit perustaa yrityksen tai toimipisteen myös ulkomaille. Suunnittele yrityksesi kansainvälinen markkinointi huolellisesti kohdemaan näkökulmasta. 

Katso aiheeseen liittyvät sisällöt:

Markkinointi ja messut kohdemaassa

Suunnittele yrityksesi kansainvälinen markkinointi huolellisesti kohdemaan näkökulmasta. Osallistu myös ulkomaisiin messutapahtumiin.

Viennin käynnistäminen ja rajoitukset

Viennin käynnistäminen vaatii huolellista suunnittelua. Valitse sopivin vientitapa ja tutustu vientiin liittyviin käytäntöihin ja rajoituksiin.

Tuonnin käynnistäminen ja rajoitukset

Tuonnin suunnittelussa yrityksesi tulee valita sopivin tuontitapa sekä tutustua tuontiin liittyviin ohjeisiin, rajoituksiin ja verotukseen.

Yrityksen perustaminen ulkomaille

Voit perustaa yrityksen tai toimipisteen myös ulkomaille. Selvitä, minkä maan tai maiden lainsäädäntöä ja verokäytäntöjä milloinkin tulee noudattaa.

Osallistuminen kansainvälisiin projekteihin

Hanki yrityksellesi kansainvälistymiskokemusta ja laajenna globaaleja verkostojasi osallistumalla kansainvälisiin tutkimus- ja kehitysprojekteihin.