suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Kustavin kunta

Organisaatio

Kustavi on vastustamaton saaristokunta, jota kehitetään jatkuvasti. Puhdas ja turvallinen ympäristö ovat meille tärkeitä asioita. Selkämeren kansallispuisto tarjoaa Suomen puhtaimman merialueen elämyksiä, ulkomeren ulapoista suojaisiin kalliopoukamiin ja idyllisiin saariin.

Kustavi tarjoaa hyvät palvelut matkailijoille ja vakituisille asukkaille kauniissa merellisessä ympäristössä. Omakotitontteja on myynnissä hintaan 0,50-3,00€/m2. Valokuitu, vesi- ja viemäriverkosto mahdollistaa mukavan arjen ja myös etätyöskentelyn. Aktiiviset kylätoimikunnat ja yhdistykset järjestävät monenlaista toimintaa ympäri vuoden, myös kesäasukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Meren ääreltä löytyy hyviä kalavesiä ja uimarantoja saunoineen. Kunnassa on urheilu- ja nuorisotalo, kuntosali, urheilukenttä, valaistu kuntorata, toimintapuisto sekä täysimittainen frisbeegolf-rata.

Perinteikäs Tuulentupa on monien juhlien ja kulttuuritilaisuuksien pitopaikka. Tarjoamme maksuttoman 20h/vko päivähoidon Suotorpan päiväkodissa, kouluikäisille meillä on Kivimaan alakoulu.

Kunnan tuloveroprosentti on maakunnan alhaisimpia. Vanhuspalveluissa on palveluasumista eri muodoissa sekä palvelukeskus. Kunnassa on myös terveysasema palveluineen.

Kustavi on yksi Suomen yritteliäimmistä kunnista.

Mitä palveluja voin saada?

Tutustu organisaation asiointikanaviin