suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Ensimmäiset viittomakieliset Suomi.fi-palveluiden ohjeet on julkaistu

Julkaistu 10.12.2020

Suomi.fi-viestien käytön tueksi on tuotettu neljä viittomakielistä aineistoa. Näiden videoiden avulla viittomakieliset saavat ohjeistuksen omalla äidinkielellään siihen, miten Suomi.fi-viestit otetaan käyttöön ja miten niitä käytetään. Omat ohjeensa on tehty myös toisen puolesta asioimisen sekä yrityksen viestien käyttöönoton tueksi. Nämä videot on tuotettu suomalaisella ja suomenruotsalaisella viittomakielellä, kuten kaikki muukin Suomi.fin viittomakielinen aineisto.

Tutustu näihin uusiin viittomakielisiin ohjeisiin ja ota Suomi.fi-viestit käyttöön! Saat viestisi jatkossa sähköisesti niistä asiointipalveluista, jotka käyttävät Suomi.fi-viestejä. Et saa näin ollen enää paperipostia kotiisi:

Miten otan viestit käyttöön, viittomakielinen video

Miten käytän Suomi.fi-viestejä, viittomakielinen video

Miten asioin toisen henkilön puolesta, viittomakielinen video

Miten otan yrityksen viestit käyttöön, viittomakielinen video

Lisää Ohjeita tulossa Suomi.fi-palveluiden käyttöön

Viittomakielisten aineistojen koontisivulle on lisätty oma otsikkonsa Suomi.fi-palveluiden ohjevideoille. Ohjeita Suomi.fi-palveluiden käyttöön -otsikon alle on koottu linkit viestien videoihin. 

Löydät linkit näihin aineistoihin myös viestien omien sivujen alareunasta: 

https://www.suomi.fi/ohjeet-ja-tuki/tietoa-viesteista/ota-viestit-kayttoon

https://www.suomi.fi/ohjeet-ja-tuki/tietoa-viesteista/yrityksen-viestit

Tuotamme viittomakielisiä aineistoja myös Suomi.fi-tunnistuksen sekä Suomi.fi-valtuuksien käytön tueksi. Nämä videot linkitetään valmistuttuaan tuon saman otsikon alle.