suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Suomi.fi viittomakielellä

Näin käytät Suomi.fi-viestejä: Saapuneet viestit, viittomakielinen video, puhuttu suomeksi

Viittomakielinen video

Kun sinulle tulee uusi viesti Suomi.fi-viesteihin, saat siitä sähköposti-ilmoituksen sekä push-ilmoituksen, mikäli olet ottanut Suomi.fi-mobiilisovelluksen käyttöön. Suomi.fi-viestit ei voi kuitenkaan varmistaa aukotonta ilmoituksen perille saattamista kaikissa tapauksissa, joten muistathan tarkistaa vastaanottamasi viestit Suomi.fi-viestit-palvelusta säännöllisesti. Jotta pääset lukemaan viestin, sinun pitää tunnistautua ensin Suomi.fi-viesteihin.

Organisaatiot ovat itse määritelleet ne asiat, joita heidän kanssaan voi hoitaa Suomi.fi-viestien välityksellä. Esimerkiksi Suomi.fi-viesteissä ei ole suoraa linkkiä OmaVeroon, vaan joudut kirjautumaan sinne erikseen päästäksesi lukemaan Verohallinnon sinulle lähettämät viestit ja asiakirjat.

Saapuneissa viesteissä näet sinulle lähetetyt viestit aikajärjestyksessä, uusin viesti ensimmäisenä. Mikäli ketjussa on lukemattomia viestejä, viestin otsikon perässä suluissa oleva luku kertoo, montako niitä on. Lukematon viesti näkyy myös tummennettuna.

Huomioi, että viesteissä voi olla liitteenä päätöksiä, laskuja, ajanvaraustietoja sekä lisätietopyyntöjä, joihin pääset vastaamaan suoraan palvelussa. 

Ohjevideo

Viittomakieliset videot -otsikon alta löydät saapuneiden viestien käyttöön opastavan videon, jossa on mukana viittomakielinen tulkkaus sekä ääni.