suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Poliisi

Turvatarkastajaksi hyväksyminen

  • Lupa tai muu velvoite
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Poliisin hyväksymiä ja turvatarkastuskoulutuksen suorittaneita turvatarkastajia voi olla poliisilaitoksissa ja muissa poliisin toimitiloissa, Rajavartiolaitoksen toimitiloissa tai alueella, tuomioistuimissa, satamissa tai Maahanmuuttoviraston tiloissa. Edellä mainituissa toimitiloissa ja alueilla voidaan järjestää turvatarkastuksia turvallisuudesta huolehtimiseksi, järjestyksen turvaamiseksi ja om ...

Toimi näin

Turvatarkastajaksi hyväksymistä voi hakea turvatarkastuksen suorittamispaikan sijaintipaikkakunnan poliisilta henkilö itse, työnantaja tai turvatarkastuspaikan haltija tai omistaja. Hakemukseen tulee liittää turvatarkastuspaikasta riippuen hyväksyttäväksi esitettävien henkilöiden koulutustietoja ja muita turvatarkastustehtävään liittyviä selvityksiä. Poliisilaitos harkitsee tapauskohtaisesti selvitystarpeet.

Lisätietoja turvatarkastajaksi hyväksymisestä ja turvatarkastajaksi hyväksymisen muuttamisesta saat poliisin verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Poliisilaitos harkitsee tapauskohtaisesti selvitystarpeet. Turvatarkastajaksi hyväksymisen myöntää poliisilaitos. Turvatarkastajaksi hyväksyminen voidaan peruuttaa, jos hyväksytty henkilö ei enää täytä hyväksymisen edellytyksiä rehellisyyden, luotettavuuden tai tehtävään sopivuuden osalta. Turvatarkastajaksi hyväksymisen edellytysten on oltava koko ajan voimassa.

Palvelun toteuttaa

Poliisi

Palvelusta vastaa

Poliisi
Tekstistä vastaa: Poliisi
Päivitetty: 27.3.2024