suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Yritystoiminnan suunnittelupolku

Aloita yritystoiminnan suunnittelupolkuVaihe 1/8

Kun suunnittelet ensimmäisen yrityksesi perustamista, voit kartoittaa etukäteen, mitä kaikkea yritystoiminnassa tulee ottaa huomioon. Voit käyttää suunnittelupolkua apuna jo ennen kuin alat tehdä yrityksellesi varsinaista liiketoimintasuunnitelmaa. Etenet suunnittelupolulla ohjatusti ja vastaat esimerkiksi tulevan yritystoimintasi tuotteita, asiakkaita, myyntiä ja rahoitusta koskeviin kysymyksiin.

Saat vastaustesi perusteella tulokseksi muistilistan asioista, joihin on syytä kiinnittää huomiota. Voit tulostaa muistilistan ja käyttää sitä apuna liiketoimintasuunnitelmaa tehdessäsi.

Voit käydä suunnittelupolun läpi useaankin kertaan varmistaaksesi, että osaat ottaa kaiken huomioon. Muista kuitenkin, että lopussa saamasi muistilista ei ole tyhjentävä lista huomioitavista asioista, vaan sinun tulee itse tutustua kuhunkin aiheeseen ja varmistaa, että olet ottanut huomioon kaikki tulevaan liiketoimintaasi liittyvät erityistilanteet.

Vastaa kaikkiin kysymyksiin tämänhetkisen tilanteen mukaan. Voit siirtyä vaiheissa taaksepäin ja muuttaa halutessasi vastauksia, mutta eteenpäin pääset vain vaihe kerrallaan, koska vastauksesi saattavat vaikuttaa seuraavien vaiheiden kysymyksiin.