suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Yrityksen perustamispolku

Aloita yrityksen perustamispolku Vaihe 1/12

Yrityksen perustamispolku auttaa sinua huomioimaan tiettyjä yrityksen perustamiseen liittyviä pakollisia asioita. Etenet perustamispolulla ohjatusti ja vastaat esimerkiksi tulevan yrityksesi yritysmuotoa, toimialaa ja rahoitusta koskeviin kysymyksiin.

Saat vastaustesi perusteella tulokseksi muistilistan asioista, joihin on syytä kiinnittää huomiota tai jotka täytyy ehdottomasti hoitaa, kun perustat yritystä. Voit tulostaa muistilistan.

Voit käydä perustamispolun läpi useampaan kertaan varmistaaksesi, että kaikki osa-alueet tulee huomioitua. Muista kuitenkin, että lopussa saamasi muistilista ei ole tyhjentävä lista huomioitavista asioista, vaan sinun tulee itse tutustua kuhunkin aiheeseen ja varmistaa, että olet ottanut huomioon kaikki esimerkiksi omaan toimialaasi tai yritysmuotoosi liittyvät erityistilanteet.

Vastaa kaikkiin kysymyksiin tämänhetkisen tilanteen mukaan. Voit siirtyä vaiheissa taaksepäin ja muuttaa halutessasi vastauksia, mutta eteenpäin pääset vain vaihe kerrallaan, koska vastauksesi saattavat vaikuttaa seuraavien vaiheiden kysymyksiin.