suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Suomen metsäkeskus

Yritysneuvonta

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Metsäkeskuksen yritysasiakasneuvojat toimivat koko maassa. Metsäkeskuksen asiakasyrityksiä ovat erilaiset metsäalalla ja siihen läheisesti liittyvillä toimialoilla toimivat yritykset. Tällaisia ovat esimerkiksi metsätalous, bioenergia, puutuotetoimiala ja luonnontuotteet. Yritysasiakastyömme on suunnitelmallista ja asiakkaalle maksutonta.

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan kehittämistoimenpiteitä yrityksen tarpeiden mukaisesti. Vahvuutemme on laaja asiantuntijaosaaminen ja hyvät verkostot alan muihin toimijoihin. Toimenpiteitä voivat olla esimerkiksi erilaisten rahoitusvaihtoehtojen kartoitus, sopivan kumppanin etsiminen, yritysten verkostoituminen, koulutustilaisuuksien järjestäminen ja erilaiset metsätietoon liittyvät toimeksiannot.

Kehittämistoimia voivat olla esimerkiksi seuraavia:

  • yritysten verkostoitumistilaisuudet
  • selvitys hankinta-alueen puuvarannosta sahalaitokselle, joka suunnittelee laajennusta
  • asiantuntija-apu metsäpalvelu-, korjuu- ja puunjalostusyrityksille ja muille metsä-, luonnontuote- ja puualan toimijoille
  • lämpölaitos- ja puunjalostusyritysten investointien rahoitusmahdollisuuksien selvitys.

Toimi näin

Kun haluat yritysneuvontaa, ota yhteyttä Metsäkeskuksen asiakastukeen tai suoraan oman alueesi yritysneuvojaan. Yhteystiedot löydät Metsäkeskuksen verkkopalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Metsäkeskuksen yritysneuvonta on avoinna kaikille metsäalan yrityksille ja siihen läheisesti liittyvien toimialojen yrityksille. Läheisesti metsäalaan liittyviä toimialoja voivat olla esimerkiksi luonnontuoteala, puutuoteala tai bioenergia-ala.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSuomen metsäkeskus
Palvelusta vastaaSuomen metsäkeskus
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Suomen metsäkeskus
Päivitetty: 11.3.2021