suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Verkkosivu

Metsäkeskuksen palvelut yrityksille

Vastuuorganisaatio: Suomen metsäkeskus
Kieli: suomi, ruotsi

Metsäkeskuksesta löydät parhaan asiantuntemuksen metsävaratietoon, metsälainsäädäntöön, metsäenergiaan, metsän- ja luonnonhoitoon ja metsänomistajuuteen liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme yrityksiä, jotka haluavat kehittää toimintaansa esimerkiksi puun jalostamisen, puuenergian, korjuun, kuljetuksen, metsäpalveluiden ja puukaupan alalla.

Yritysasiakasneuvojamme toimivat kattavasti kaikissa maakunnissa. Metsäkeskuksen asiakasyrityksiä ovat laajasti erilaisia palveluja metsäalalle tarjoavat yritykset. Yrityspalvelumme on suunnitelmallista ja alkuvaiheen henkilökohtainen asiantuntija-apu on maksutonta.

Neuvonta ja kehittämistoimenpiteet suunnitellaan yhdessä yrityksen tarpeiden mukaisesti. Vahvuutemme on laaja asiantuntijaosaaminen ja hyvät verkostot alan muihin toimijoihin.

Tarjoamme monipuolisesti koulutusta metsäalan toimijoille. Olemme erikoistuneet metsäalaa koskevan lainsäädännön muutosten kouluttamiseen käytännönläheisestä näkökulmasta.

Metsään.fi on metsänomistajia ja metsäalan palveluntarjoajia yhdistävä sähköinen asiointipalvelu, josta löytyvät yksityismetsien metsävaratiedot. Tutustu palveluun osoitteessa www.metsään.fi.


Käytön tuki

Verkkoasioinnin käytön tuki:

Metsäkeskuksen asiakastuki
+358 29432409 
(pvm/mpm)
tai asiakastuki@metsakeskus.fi

Missä asioissa tämä kanava palvelee?

Katso kaikki palvelut, joihin tämä verkkosivu liittyy.