suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rauman kaupunki

Yritysneuvonta

  • Palvelu
  • Rauma
  • Julkinen palvelu

Rauman kaupunki neuvoo aloittavia yrittäjiä sekä auttaa jo toimivia yrityksiä kehittämään toimintaansa. Rauman kaupunki tarjoaa alkaville yrittäjille neuvontaa, hetken toiminnassa olleille yrittäjille neuvontaa sekä apua yrityksen sijoittamisessa Rauman alueelle.

Alkavien yrittäjien ja vähän aikaa toimineiden yritysten neuvonta

Henkilökohtaisissa tapaamisissa yritysasiantuntijan kanssa keskitytään liikeideaan ja sen toteutukseen liittyviin haasteisiin. Yritysneuvonta on maksutonta ja aina ehdottoman luottamuksellista. Yritysneuvonnassa käsitellään mm. yrityksen lähtötilanne, osaamisvahvuudet sekä yrityksen perustamisen motivaatiotekijät. Siellä käydään myös läpi liiketoimintasuunnitelma ja tulossuunnitelma.

Yrityksen kasvu ja kehittäminen

Rauman kaupunki tuottaa toimivien yritysten neuvonta- ja kehittämispalveluita. Raumalaisille yrittäjille ja yrityksille suunnattu palvelu toteutetaan kaupungin omana palvelutuotantona sekä yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Rauman kaupunki kerää tietoa raumalaisten pk-yritysten kehittämistarpeista ja tulevaisuudensuunnitelmista sekä ohjaa kehittämisaihioita tapauskohtaisesti edelleen jalostettavaksi yhteistyökumppaneille.

Yritysten sijoittuminen

Rauman kaupunki vastaa sijoittuvien yritysten mahdollisimman nopeasta ja vaivattomasta asettumisesta paikkakunnalle. Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Yhteistyöverkostoon kuuluvat kaikki keskeiset yksityiset ja julkiset palveluntuottajat. Rauman kaupunki palvelee yrityksiä monialaisesti muun muassa seuraavissa asioissa: toimitilat, tontit, paikkakuntatiedot, työvoima, rekrytointipalvelut, työvoiman koulutusratkaisut, rahoitusratkaisut, alihankinta ja kumppanuudet, logistiikka ja tietoliikenneyhteydet ja verkottumispalvelut. Neuvontapalvelut, tiedonkeruu ja sijoittumisratkaisujen kokoaminen ovat asiakkaalle maksuttomia.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRauman kaupunki
Palvelusta vastaaRauman kaupunki
Alue Rauma
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Rauman kaupunki
Päivitetty: 28.12.2021