suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Verkkoasiointi

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sähköinen asiointi

Vastuuorganisaatio: Karkkilan kaupunki

Karkkilan kaupungin varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sähköisen asioinnin kautta voi ilmoittaa lapsen hoitoaikoja, tehdä varhaiskasvatushakemuksen ja ilmoittaa lapsen esiopetukseen. Palvelun kautta voidaan asioida kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa internetin välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenneyhteyden kautta ja palveluun tunnistaudutaan lapsen vanhemman pankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella. Palvelu toimii Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, S-Pankin ja Säästöpankin pankkitunnuksilla) Ohjelma tuo lapsen huoltajaksi verkkopankkitunnuksen haltijan. Selaintuki ohjelmille Internet Explorer sekä FireFox. 

Huomioi, että jokaisesta lapsesta täytetään oma päivähoitohakemus kirjautumalla uudelleen ohjelmaan. Hakemuksessa olevien tietojen muuttumisesta pyydämme ilmoittamaan varhaiskasvatukseen sähköpostilla varhaiskasvatus@karkkila.fi. Esiopetukseen haettaessa lapsesta on täytettävä 2 erillistä hakemusta, mikäli esiopetuksen lisäksi tarvitaan päivähoitoa. Esiopetuksen lisänä oleva päivähoito pyritään järjestetään samassa paikassa esiopetuksen kanssa. (poikkeuksena vuorohoito) Muistathan laittaa hakemuksen lisätietoihin lapsen tarvitseman hoitoajan.

Lapsen hoitopäivät/ajat ilmoitetaan sähköisesti lapsen varhaiskasvatusyksikköön. Hoitopäivät/ ajat on ilmoitettava viimeistään edellisen viikon maanantaina klo 12 mennessä. Tämän jälkeen tietoja ei enää voi sähköisesti muuttaa, vaan varattu peruuttamaton käyttämätön päivä kuluttaa hoitotunteja varauksen mukaisesti. Ilmoitetut tunnit eivät saa ylittää sijoituspäätöksessä sovittujen tuntien määrää.

Muusta syystä kuin sairaudesta johtuvasta poissaolosta teidän tulee ottaa yhteyttä hoitopaikkaan viimeistään kahta vuorokautta aikaisemmin. Huoltajien tulee ilmoittaa supistetun toiminnan ajaksi (koulujen loma-ajat) varattu hoitoaika kuukautta aikaisemmin.

Varhaiskasvatustoiminnan suunnittelu ryhmissä pohjautuu lasten tarpeisiin ja yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseen; tämän vuoksi henkilökunnan on tärkeä tietää ketkä lapsista ovat kulloinkin paikalla. Henkilökunnan työvuorosuunnittelu perustuu taas lain vaatimuksiin lasten ja kasvattajien välisestä suhdeluvusta. Sähköinen hoitoaikojen ilmoittaminen helpottaa myös perheiden hoitoaikaperusteisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksun ja sovittujen hoitotuntien seuraamista.

Lisätietoja ja ohjeistusta kunnalliseen päivähoitoon ja esiopetukseen hakemisessa löytyy kunnan nettisivuilta.

Alue: Karkkila

Verkkoasiointi

https://sote.easiointi.fi/fi/web/karkkila-vakaVerkkoasiointi vaatii tunnistautumisen.

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuorokauden.


Missä asioissa tämä kanava palvelee?

Katso kaikki palvelut, joissa tämä verkkoasiointi on käytössä.