suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Tuusulan kunta

Kirkes-kirjastojen e-kirjat

  • Verkkoasiointi

Kirjaston e-kirjojen ja e-äänikirjojen lainaus tapahtuu Ellibs-verkkopalvelun kautta.

Kirkes-kirjastojen e-kirjakokoelma löytyy osoitteesta www.ellibslibrary.com/kirkes. Voit myös ladata Ellibs-sovelluksen mobiililaitteelle Google Play tai App Store -sovelluskaupoista.

E-kirjoja voi lukea suoraan selaimessa ilman, että kirjaa tarvitsee ladata. Kirjan voi myös ladata koneelle, jolloin lukeminen ei vaadi internet-yhteyttä.

E-äänikirjoja voi kuunnella sovelluksessa tai suoraan selaimessa. Sovelluksessa on äänikirjasoitin, jolla äänikirjoja voi kuunnella suoratoistona tai omalle laitteelle lataamalla. Äänikirjasoittimessa on lisäksi unikytkin, ja toiston nopeuden voi säätää mieleisekseen.

Kirjautuminen Ellibs-sähkökirjapalveluun ja Ellibs-sovellukseen vaatii PIN-koodin. PIN-koodin saa kirjaston asiakaspalvelusta kuvallista henkilökorttia näyttämällä.

Kirkes kirjastojen e-kirjat ovat joko ePub- tai pdf-tiedostomuodossa. Selainlukeminen koskee uudempia ePub-muotoisia aineistoja, vanhemmat pdf-muotoiset e-kirjat lainataan edelleen erillisen koneelle ladattavan lukuohjelman kautta.

Lainassa olevan e-kirjan voi varata ilman varausmaksua. Kun varattu e-kirja vapautuu, kirja siirtyy automaattisesti seuraavalle ja asiakas saa ilmoituksen sähköpostiinsa. Pdf-muotoisia e-kirjoja ei voi varata.

E-kirjoista ei kerry myöhästymismaksuja, sillä ne palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä. Laina-ajaksi voi valita joko 2 tai 14 vuorokautta. Lainan voi palauttaa halutessaan myös itse. Ellibs-kokoelmaa voi selata ja esikatsella myös ilman kirjautumista.

Alue: Tuusula

Verkkoasiointi

https://www.ellibslibrary.com/kirkesVerkkoasiointi vaatii tunnistautumisen.

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuorokauden.