suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkkalan kunta

Venepaikat

  • Palvelu
  • Pirkkala
  • Julkinen palvelu

Kunnalla on noin 300 numeroitua soutuvenepaikkaa. Moottoroiduille veneille löytyy laituripaikkoja Loukonlahdesta, Reipistä sekä Turrista, joka on vuokrattu Pirkkalan Pursiseuralle. Tämän lisäksi kunnan alueelta löytyy luonnontilaisia venepaikkoja kanooteille ja soutuveneille.

Numeroituja soutuvenepaikkoja on Loukonlahdessa, Nikkilänlahdessa, Pereellä, Pereensaaressa ja Sahapuistossa. Laituripaikk ...

Toimi näin

Venepaikkaa voit hakea kunnalta täyttämällä sähköisen hakemuksen.

Laituripaikoista ja numeroiduista soutuvenepaikoista kunta lähettää vuosittain laskun venepaikkavuokralaisen ilmoittamaan osoitteeseen. Vuokraoikeus katkeaa, ellei maksua ole suoritettu eräpäivään mennessä.

Venelaiturin portin avain lunastetaan kunnan Asiointipisteestä. Venepaikasta luopuessa avain palautetaan Asiointipisteeseen ja avainpantti maksetaan pankkitilille.

Luonnonrantaisen venepaikan varaus pysyy voimassa kun lunastat vuosittain vaihtuvan venepaikkamerkin kunnan Asiointipisteestä. Luonnontilaisten soutuvenepaikkojen venepaikkamerkkien noutamisesta ilmoitetaan vuosittain Pirkkalalaisessa sekä kunnan verkkosivuilla. Venepaikkamerkki tulee lunastaa huhtikuun loppuun mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Vuokraoikeutta venepaikkaan ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle esim. veneen myynnin yhteydessä. Vuokraoikeutta ei voi myöskään sitoa kiinteistöön, eikä asunnon myynnin yhteydessä siirtää uudelle omistajalle.

Luvattomasti venepaikoilla tai muuten luvattomilla paikoilla olevat veneet siirretään siirtokehotuksen jälkeen kunnan varikolle, josta omistaja voi lunastaa veneensä 150 € siirtokustannuksia vastaan.

Palvelun toteuttaa

Pirkkalan kunta

Palvelusta vastaa

Pirkkalan kunta
Tekstistä vastaa: Pirkkalan kunta
Päivitetty: 26.10.2023