suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hyvinkään kaupunki

Tilojen vuokrauspalvelu

  • Palvelu
  • Hyvinkää
  • Julkinen palvelu

Hyvinkään kaupungin elinkeinotoimi etsii ja informoi kiinteistöjenomistajia yritysten ja yhteisöjen tilatarpeista. YritysVoimala Oy:llä on seudun vapaista toimitiloista ja tonteista oma internet-sivusto, jonne voi sekä jättää ilmoituksia että hakea tyhjiä tiloja ja tontteja. Hyvinkään kaupungin tilakeskus vuokraa kaupungin omistamia ja hallinnoimia liike- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Lisätietoja vuokrauksesta saat tilakeskuksesta.

Liikunta-, koulu- ja kokoustilojen vuokraamisesta vastaa sivistystoimi. Tilojen vapaita aikoja voi selailla Web-timmin kautta. Tilojen varaaminen onnistuu sähköpostitse.

Kaupungintalon aulaa on myös mahdollista varata kokous- ja tapahtumakäyttöön. Varausta varten tulee täyttää varauslomake, joka palautetaan kaupungintalon infoon. Varaajan tulee tutustua ennen varauksen tekoa aulan varausehtoihin. Varauslomake löytyy Hyvinkään kaupungin nettisivuilta.

Päiväkotien salien ja kokoustilojen vuokraamista varten tulee ottaa yhteyttä päiväkodin johtajaan. Lisätietoja saa varhaiskasvatuksen nettisivuilta.

Tausta ja lainsäädäntö

Yritykset, yhteisöt ja kuntalaiset voivat tiedustella kunnalta sen omistamia ja sille tiedossa olevia yksityisiä vapaita vuokratiloja. Kunta voi harkintansa mukaan toimia vuokratilojen etsijänä ja välittäjänä alueellaan toimiville yrittäjille ja yhteisöille. Palvelu ei ole lakisääteinen, ja sen tarjonta vaihtelee kunnittain.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHyvinkään kaupunki
Palvelusta vastaaHyvinkään kaupunki
Alue Hyvinkää
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hyvinkään kaupunki
Päivitetty: 28.5.2020