suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lappeenrannan kaupunki

Tietopalvelu

  • Palvelu
  • Lappeenranta
  • Julkinen palvelu

Asiakirjahallinto huolehtii kaupungin toiminnassa ja päätöksenteossa syntyvistä sekä kaupungille saapuvista asiakirjoista. Kirjaamossa rekisteröidään kaupungin käsittelemät asiat ja niihin liittyvät asiakirjat. Kirjaamosta voit kysyä käsittelyssä olevista hallinnollisista asioista. Lappeenrannan kaupungin keskitetty kirjaamo toimii kaupungintalolla, ja siellä käsitellään kaikkien toimialojen paits ...

Toimi näin

Lappeenrannan kaupunginarkistossa olevista sosiaali- ja terveysviraston asiakirjoista tulee tehdä julkisuuslainmukainen tietopyyntö. Tunnistautumista vaaditaan esimerkiksi silloin, kun tietopyyntö kohdistuu asianosaisjulkisiin asiakirjoihin tai itseä koskeviin asiakirjoihin, jos asiankirjan sisältämät tiedot eivät ole julkisia.

Sosiaali- ja terveyspiirin alaan kuuluvista (vanhoistakin) asioista tehdään julkisuuslain mukainen tietopyyntö Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten lomakkeella (Eksote.fi > lomakkeet).

Kenelle ja millä ehdoin

Alkuperäisiin asiakirjoihin voi tutustua vain paikan päällä.

Rakennepiirustuksia ei enää lainata. Niitä voi valokuvata itse tai pyytää kopioliikettä hakemaan ne kopioitavaksi asiakkaan laskuun.

Palvelun toteuttaa

Lappeenrannan kaupunki

Palvelusta vastaa

Lappeenrannan kaupunki
Tekstistä vastaa: Lappeenrannan kaupunki
Päivitetty: 13.2.2023