suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Soite

Sosiaalinen luototus

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Sosiaalinen luotto on tarkoitettu Keski-Pohjanmaalla asuville pienituloisille ja vähävaraisille henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta saada kohtuuehtoista luottoa esimerkiksi pienituloisuuden, maksuhäiriömerkinnän tai vakuuksien puuttumisen vuoksi ja joilla on kykyä suoriutua luoton takaisinmaksusta. Sosiaalisen luoton myöntämisen edellytyksenä on, että luoton saaja kykenee tuloistaan maksamaa ...

Toimi näin

Asiakas voi käynnistää sosiaalisen luoton hakemisen jättämällä yhteydenottopyynnön sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen DigiSoite-sivuston kautta tai soittamalla sosiaalineuvonnan puhelinnumeroon.

Kenelle ja millä ehdoin

Sosiaalinen luotto on tarkoitettu Keski-Pohjanmaalla asuville pienituloisille ja vähävaraisille henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta saada kohtuuehtoista luottoa esimerkiksi pienituloisuuden, maksuhäiriömerkinnän tai vakuuksien puuttumisen vuoksi ja joilla on kykyä suoriutua luoton takaisinmaksusta. Sosiaalisen luoton myöntämisen edellytyksenä on, että luoton saaja kykenee tuloistaan maksamaan luoton kuukausittaiset lyhennykset ja korot.

Palvelun toteuttaa

Soite

Palvelusta vastaa

Soite
Tekstistä vastaa: Soite
Päivitetty: 2.2.2024