suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ristijärven kunta

Rakentamisen luvat

  • Lupa tai muu velvoite
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Rakentamisen lupia voi hakea rakennuspaikan haltija, joka voi olla omistaja, omistajan valtuuttama tai rakennuspaikkaa vuokra- tai muun sopimuksen perusteella hallitseva henkilö.

Lupahakemuksen vireille tulosta on pääsääntöisesti ilmoitettava naapureille. Naapurilla tarkoitetaan viereisen tai vastapäätä olevan kiinteistön tai muun alueen omistajaa ja haltijaa. Samanaikaisesti on asian vireilläolo ...

Toimi näin

Palveluun rekisteröidytään ensimmäisellä käyttökerralla joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jatkossa kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteellasi ja itse luomallasi salasanalla.

Kirjaudu Lupapiste-palveluun tai anna pääsuunnittelijalle valtuutus tehdä hakemus puolestasi. Hakemuksen tekeminen alkaa ilmoittamalla kohde, johon lupaa haet. Palvelu ohjaa sinua valitsemaan oikeat toimenpiteet hakemuksellesi. Tekemiesi valintojen pohjalta hankkeellesi muodostuu työtila, jossa voit täydentää hankkeen tietoja eri osapuolten kanssa. Voit myös kysyä sähköisesti neuvoa viranomaiselta hankkeen eri vaiheissa. Palvelu ohjaa yhteydenottosi oikealle viranomaiselle.

Lupapiste-palvelu on ajasta ja paikasta riippumaton, tarvitset vain internet-yhteyden.

Palvelun toteuttaa

Hyrynsalmen kunta

Palvelusta vastaa

Ristijärven kunta
Tekstistä vastaa: Ristijärven kunta
Päivitetty: 13.12.2023