suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Puhelinasiointi

Karkkilan työväenopiston puhelinasiointi ja ilmoittautuminen

Vastuuorganisaatio: Karkkilan kaupunki
Asiointikieli: suomi
Alue: Karkkila

Karkkilan työväenopiston kursseille voi ilmoittautua soittamalla opiston puhelinasiointinumeroon. Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon, ellei kurssikuvauksessa toisin mainita. Samalla kerralla voit ilmoittautua useammillekin kursseille. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mille kursseille olet ilmoittautunut. Puhelinasioinnin kautta voit  myös kysyä lisätietoja opiston toiminnasta ja työväenopiston kursseista.

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessaan opiskelija sitoutuu maksamaan kurssimaksun. Kurssin voi veloituksetta peruuttaa viikkoa (7 päivää) ennen kurssin alkua ottamalla yhteyttä opiston toimistoon. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen, peritään kurssimaksu kokonaan. Sairauden perusteella kurssin voi peruuttaa veloituksetta. Sairastumisen takia tehtävä peruutus on kuitenkin ilmoitettava opistolle heti, viimeistään sairastumista seuraavan viikon aikana. Jos kurssia ei peruuteta ilman hyväksyttävää syytä, laskutamme koko kurssimaksun.

Huom. kurssilta ilmoittamatta poisjääminen tai laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mikäli kurssi peruuntuu ja opiskelija on jo ehtinyt maksaa kurssimaksun, palautetaan maksu opiskelijalle. Kurssimaksuista päättää vapaa-ajanlautakunta sekä joiltain osin opiston rehtori.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua.  Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.


Yhteystiedot

Puhelin
+358 447674934
(pvm/mpm)
Aukioloajat
tiistai 15.30 - 17.30
keskiviikko 13.00 - 15.00
torstai 9.00 - 11.00

Käytön tuki

Puhelinasioinnin käytön tuki: tyovaenopisto@karkkila.fi

Missä asioissa tämä kanava palvelee?

Katso kaikki palvelut, joissa tämä puhelinasiointi on käytössä.