suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Porvoonseudun musiikkiopisto

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Porvoon kaupunki
Alue: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Mäntsälä, Myrskylä, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Sipoo
Palvelun kielet: suomi, ruotsi

Porvoonseudun musiikkiopisto tarjoaa klassisen ja Pop & jazz -perinteen mukaista taiteen perusopetusta ja musiikinharrastusmahdollisuuksia toiminta-alueensa lapsille, nuorille ja aikuisille. Porvoonseudun musiikkiopisto on alueellinen, kaksikielinen taideoppilaitos, joka järjestää musiikin perusopetusta Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa, Pukkilassa ja Sipoossa. Musiikin perusopetuksen lisäksi tarjolla on muun muassa musiikkileikkikouluja, orkestereita, kuoroja, bänditoimintaa ja puhallinorkestereita.

Monipuolinen opetus, koulutus, erilaiset tapahtumat ja konsertit sisältyvät palvelutarjontaamme myös päiväkodeissa, kouluissa ja vanhainkodeissa. Opetuksesta vastaavat ammattitaitoiset opettajamme. Musiikkiopisto vastaa myös laajasti toimialueensa konserttitoiminnasta sekä klassisen että rytmimusiikin osalta. Teemme konserttiyhteistyötä kumppanikuntiemme kulttuuritoimien ja seurakuntien kanssa.

Perusopetuksen lisäksi musiikkiopisto tarjoaa opetusta kaikille soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneille iästä tai kokemuksesta riippumatta. Näihin opintoihin voi yleensä osallistua ilman pääsykoetta ja valittavana on eripituisia opintokokonaisuuksia.

Lisätietoa muun muassa ilmoittautumisesta ja hinnastoista löytyy Porvoon kaupungin verkkosivuilta (Näin asioit-välilehti).


Palvelun toteuttaa: 
Porvoon kaupunki