suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkkalan kunta

Palvelusetelipäiväkodit

  • Palvelu
  • Pirkkala
  • Julkinen palvelu

Pirkkalassa on mahdollisuus varhaiskasvatuksen palveluseteliin. Pirkkalassa on kaksi palvelusetelipäiväkotia, Pilke luontopäiväkoti Haikara ja Touhula Temppuvekara sekä näiden lisäksi palvelusetelikerho Pereenkulman perhekeskus. Pirkkalalainen lapsi voi hakea palveluseteliä myös hyväksyttyihin lähikuntien palvelusetelipäiväkoteihin. Toimijoiden tiedot löytyvät kunnan varhaiskasvatuksen verkkosivui ...

Toimi näin

Palvelusetelin hakeminen:

  1. Ota yhteyttä kunnan hyväksymään palvelusetelipäiväkotiin ja kysy vapaista paikoista.
  2. Varmista, että palvelusetelipäiväkoti on Pirkkalan kunnan hyväksymä palveluntuottaja. Päiväkotiluettelo löytyy kunnan varhaiskasvatuksen verkkosivuilta.
  3. Täytä palvelusetelihakemus.
  4. Lähetä tulotiedot osoitteella tulotiedot@pirkkala.fi.
  5. Hakemus käsitellään ja päätös palvelusetelistä sekä asiakasmaksusta toimitetaan tiedoksi hakijalle ja palveluntuottajalle.

Kenelle ja millä ehdoin

Varhaiskasvatusta voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.

Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada päivähoitoa, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voi muuten järjestää.

Tausta ja lainsäädäntö

Voit hakea lapsellesi hoitopaikkaa yksityisestä päiväkodista, joka järjestää varhaiskasvatusta. Yksityinen päiväkotihoito on yritysten, yhteisöjen tai järjestöjen tuottamaa, viranomaisten valvomaa ja varhaiskasvatuslain säätelemää toimintaa.

Yksityiset päiväkodit voivat tarjota varhaiskasvatusta esimerkiksi eri kielillä tai erityispedagogiikkaa, kuten montessori- tai steinerkasvatusta. Ne voivat painottaa erilaisia harrastuksia tai uskonnollista kasvatusta.

Palvelun toteuttaa

Pirkkalan kunta

Palvelusta vastaa

Pirkkalan kunta
Tekstistä vastaa: Pirkkalan kunta
Päivitetty: 23.3.2023