suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Omistajanvaihdosneuvonta ja yrityskaupat

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Sipoon kunta tarjoaa opastusta omistajavaihdoksissa ja yrityskaupoissa yhteistyössä Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) kanssa. Opastamme sinua omistajanvaihdosprosessin vaiheiden suunnittelussa ja tahtotilojen ja vaihtoehtojen selvittämisessä.

Oletko harkinnut yrityksesi myymistä? Tai ehkä ostamista? Ehkä olet jäämässä eläkkeelle, ja haluaisit siirtää perheyrityksen jo seuraavalle sukupolvelle? Vai kuulutko juuri tuohon seuraavaan sukupolveen, joka on hyppäämässä puikkoihin?

Me opastamme omistajanvaihdosta tekeviä tai sitä suunnittelevia yrityksiä. Neuvontaa saavat yhtälailla yritystään myyvät kuin niitä ostavat, ja yhtälailla perheyrityksen johdosta luopuvat kuin jatkajat.

Autamme sinua omistajanvaihdosprosessin vaiheiden suunnittelussa ja tahtotilojen ja vaihtoehtojen selvittämisessä.

Me voimme myös auttaa kartoittamaan kaupan/siirron kohdetta; millä perusteella kohteen arvoa lähdetään muodostamaan ja miten se perustellaan. Meiltä saat myös apua myyntimateriaalin laadintaan.

Toimi näin

Voit tutustua palveluihin Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) verkkosivuilla.

Perustiedot

Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 27.7.2020