suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hyvinkään kaupunki

Omistajanvaihdosneuvonta ja yrityskaupat

  • Palvelu
  • Hyvinkää
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Hallitun omistajanvaihdosneuvonnan varmistamiseksi kannattaa käyttää apuna neuvontapalveluja. Neuvonta auttaa mm. perheen sisäisissä sukupolvenvaihdoksissa sekä työntekijälle tai ulkopuoliselle taholle myymiseen liittyvissä asioissa.

Neuvontaan tulee ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppoihin tulee valmistautua huolella. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu kaike ...

Toimi näin

Soita YritysVoimalan asiakaspalvelunumeroon ja varaa aika tunnin mittaiseen maksuttomaan ja sitoumuksettomaan tapaamiseen.

Palvelusta vastaa

Hyvinkään kaupunki
Tekstistä vastaa: Hyvinkään kaupunki
Päivitetty: 29.5.2020