suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rauman kaupunki

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Rauma
  • Julkinen palvelu

Nuorille suunnattu tiedotus auttaa nuoria saavuttamaan tavoitteitaan ja edistää heidän yhteiskunnallista osallistumistaan. Palvelun tavoitteena on taata tiedonsaannin tasavertaisuus kaikille nuorille heidän elämäntilanteestaan, etnisestä taustastaan, sukupuolestaan tai yhteiskunnallisesta taustastaan riippumatta.

Verkkoperustainen nuorten tieto- ja neuvontatyö täydentää olemassa olevaa nuorten tieto- ja neuvontapalvelua. Sen lisäksi, että nuorten tieto- ja neuvontatyö auttaa nuoria löytämään oikeaa tietoa ja tekemään päätöksiä, verkkoperustainen työ auttaa nuoria myös hyödyntämään internetin kaikkia mahdollisuuksia ja välttämään sen mahdollisia riskejä.

Henkilökohtaista palvelua saa Nuorten tiedotus- ja neuvontapisteestä KuulkkastNy! Kuovin nuorisotalolla talon aukioloaikoina. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen nuortentiedotus@rauma.fi.

Verkkoperustaisen nuortenrauma.fi:n kautta saa paikallista tietoa koulutuksesta ja työelämästä omaan kotiin sekä terveyspalveluista harrastusmahdollisuuksiin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRauman kaupunki
Palvelusta vastaaRauman kaupunki
Alue Rauma
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rauman kaupunki
Päivitetty: 14.7.2021