suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rauman kaupunki

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Rauma
  • Julkinen palvelu

Sivistystoimi avustaa Raumalla tapahtuvaa nuoriso-, kulttuuri- ja liikuntatoimintaa myöntämällä toiminta- ja kohdeavustuksia. Toiminta-avustuksin tuetaan toimintaa järjestäviä yhteisöjä ja kohdeavustuksin erilaisia tapahtumia.

Toiminta-avustus on tarkoitettu nuorisoyhdistysten ja nuorten parissa työskentelevien yhdistysten vakituiseen toimintaan. Avustusta myönnettäessä huomioidaan toiminnan aktiivisuus, toiminnan laajuus, toiminnan laatu ja toiminnan vaikuttavuus.

Kohdeavustusta voivat hakea nuorisoyhdistykset ja nuorten parissa työskentelevät yhdistykset yksittäisiin tapahtumiin tai tapahtumasarjoihin alla olevin ehdoin.

Kohdeavustusta voivat hakea nuorisoyhdistykset ja nuorten parissa työskentelevät yhdistykset yksittäisiin tapahtumiin tai tapahtumasarjoihin, jotka eivät ole yhdistyksen normaalia vuositoimintaa sekä muut yhdistykset ja nuorten toimintaryhmät nuorille tai lapsille järjestettävään toimintaan.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Perustiedot

Palvelusta vastaaRauman kaupunki
Palvelun toteuttaaRauman kaupunki
Alue Rauma
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rauman kaupunki
Päivitetty: 28.5.2019