suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Salon kaupunki

Maaseutupalvelut

  • Palvelu
  • Salo
  • Julkinen palvelu

Salossa toimii noin 900 aktiivista maatilaa, joista sähköisesti jättää tukihakemukset noin 96 %.

Maatalouden merkitys Salon kaupungin alueella on huomattava. Salo on valtakunnallisesti katsottuna merkittävä viljan- ja muiden kasvien tuottaja. Myös kotieläintuotannon ja maatalouden tulotukien osalta sijoitumme suurimpien kuntien joukkoon.

Salon maaseutupalveluiden keskeisempinä tehtävinä on maataloustukihallinnon kuntakohtaiset tehtävät, maaseutuyritysten kehittäminen, valvonta- ja tarkastustehtävien sekä vahinkoarvioiden tekeminen Salon kaupungin alueella. Toimenkuvaamme kuuluu myös Ruokaviraston eläintenpitäjä- ja eläinten pitopaikkarekisterin hallinnointi ja ylläpito.

Toimi näin

Palvelemme ja neuvomme sinua kaikissa toimialaamme kuuluvissa asioissa. Voit ottaa yhteyttä henkilöstöömme joko puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään toimipisteessämme.

Viljelijätukien haku onnistuu ensisijaisesti viljelijöiden Vipu- verkkoasiointipalvelussa. Vipu-palvelusta löydät monenlaista tärkeää tietoa tilastasi. Voit myös tarkastella Vipu:n kautta tilasi tukihakemus- ja maksatustietoja, tulostaa tilasi tukioikeuslomakkeen 103A sekä selata tilasi lohkotietoja ja karttoja.

Maataloushallinnon lomakkeet löytyvät Ruokaviraston verkkosivuilta/ Suomi.fi sivulta ruokaviraston asiointikanavista.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaikille maaseutuyrittäjille sekä eläintenpitäjille Salon kaupungin alueella.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSalon kaupunki
Palvelusta vastaaSalon kaupunki
Alue Salo
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Salon kaupunki
Päivitetty: 28.1.2021