suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Leikkipuistot

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Sipoossa on yhteensä 16 erikokoista leikkipuistoa. Leikkipuistojen kuntoa ja siisteyttä valvotaan säännöllisesti käyttäjien turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Tavoitteena on kehittää puistoista mahdollisimman turvallisia ja virikkeellisiä alueita, joissa koko perhe viihtyy.

  • Leikkipuistot ovat kuntalaisten vapaasti käytettävissä. Leikkipaikkojen tarjontaa täydentävät koulujen ja päiväkotien pihat, joissa voi käydä liikkumassa ja leikkimässä niiden aukioloaikojen ulkopuolella.

  • Leikkipuistoissa ei ole talvikunnossapitoa, mutta muun muassa Sinivuokon, Taasjärven ja Lintuniityn leikkipuistojen yhteydessä toimii talvisin paikallisten asukasyhdistysten ylläpitämä luistinrata.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSipoon kunta
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletruotsi, suomi, englanti
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 22.11.2021